Onderhoudsplan

Wij vinden het de taak van een schildersbedrijf om u als vaste klant er aan te herinneren dat het weer tijd is om een inspectie aan het schilderwerk uit te voeren.

U krijgt als de eerste volledige schildersbeurt is afgerond na ca 3 of 4 jaar automatisch een herinnering om door ons het schilderwerk te inspecteren.

Vaak is dan alleen het overschilderen van de liggende delen (onderdorpels) nodig, of een bepaalde zijde van de woning om te behandelen. Pas enkele jaren daarna is het weer nodig om een herschilderbeurt uit te voeren.

Door dit gratis herinneringssysteem van ons loopt u nooit achter de feiten aan omdat u altijd op tijd bent met de uitvoering van uw schilderwerk. U houdt zo de kosten in de hand omdat u ze verspreid over meerdere jaren en geen onvoorziene grote kosten meer heeft.

Dit systeem kost niets en is vrijblijvend en voor ons vanzelfsprekend voor elke klant!

onderhoud nl garantie kwalieit vakmanschap
avery specialist facade installer

Woont u in Schalkwijk, Tull en 't Waal, 't Goy, Houten of regio Utrecht en bent u van plan om uw binnen of buiten werk te laten schilderen? Voor al uw binnenschilderwerk en buitenschilderwerk kunt u bij ons terecht.