Folie wrappen – schilderen met folie

Wij zijn gecertificeerd verwerker door Avery Dennison conform de Specialist Façade Installer norm. Dit betekent dat Schildersbedrijf Van der Worp werkt volgens de voorschriften die Avery heeft afgenomen middels de opleiding schilderen met folie deel 1 en 2. Hier is het SFI certificaat voor uitgereikt. Door de vele ervaring die Schildersbedrijf Van der Worp inmiddels heeft opgedaan in de verwerking van Avery façade film en de SFI certificering kom je in aanmerking voor de speciale projectgarantie ICS van Avery.

Gevelrenovatie ( panelen / kozijnen) voor buiten en binnen toepassing:
Gevelpanelen, zoals aluminium of trespa, kunnen door weersinvloeden verweerd raken. In plaats van schilderen bieden wij een oplossing in de vorm van het beplakken van de panelen met folie. De materialen die wij hiervoor gebruiken komen van gerenommeerde merken als 3M en Avery, zijn kleurecht en met volledige fabrieksgarantie. Het plakken van de folie gebeurt op locatie over de bestaande panelen en is dus een snelle en milieuvriendelijke manier om uw gevel een ander uiterlijk of kleur te geven. Deze methode is tevens ook geschikt voor aluminium en kunststof kozijnen.

Interieur toepassingen:
Deuren met leerprint? Keukenkastjes in betonlook? Spatwand van ‘teakhout’? Een saai meubeltje restylen in marmerlook? Met interieurfolies zijn de mogelijkheden voor restylen echt eindeloos. En zelfs keukens kunnen ‘gerenoveerd’ worden met interieurfolies. In tegenstelling tot printfolies (waar signmakers veel mee werken) hebben interieurfolies vaak een gestructureerde toplaag. Het is vinyl, maar het voelt aan als hout of leer of marmer of…. Bovendien interieurfolies zijn steviger (240 tot 400 micron) en hebben een sterke toplaag. Interieurfolies zijn dan ook speciaal ontwikkeld voor het restylen van deuren, tafels, liften, balies, en zelfs keukens. Sinds maart 2020 zijn wij gecertificeerd voor het aanbrengen van interieurfolie volgens de Appcademy.

Wrap en folie techniek versus schilderen. Folie wrappen – schilderen met folie
onderhoud nl garantie kwalieit vakmanschap
avery specialist facade installer

Woont u in Schalkwijk, Tull en 't Waal, 't Goy, Houten of regio Utrecht en bent u van plan om uw binnen of buiten werk te laten schilderen? Voor al uw binnenschilderwerk en buitenschilderwerk kunt u bij ons terecht.